Novi Sad
09.02.2013.
06:11 > 11:26
Advokat Milan Đukić, koji brani lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanaka, optužio je advokata Gorana Petronijevića za medijsko spinovanje protiv njegovog branjenika.
  • 10.02.2013 09:41
    Ovaj proces pod hitno treba okončati - i suditi mu za mnogo veće stvari.
  • Novosađanka

    09.02.2013 16:00
    Principijelnost
    Dopada mi se to što je Milan Đukić jedini SPO-vac koga ne pljuju.Podržavam ga i ja zbog principijelnosti koju je ispoljio baveći se politikom. Znam da će biti uspešan u ovom slučaju jer je odličan advokat!
  • P22

    09.02.2013 15:08
    @Zardos
    Velik slucaj i bez pistolja. Canak je prestavnik naroda i to ga obavezuje. Lesanovic sta god da je nikog nije fizicki povredio dok je Canak izjavio da jeste i tu je prici kraj.
    posto doticni gospodin svaku sitnicu koristi za svoju promociju i promociju ideja LSV evo mu sad prilike i napokon pravog njegovog lica .Radi se o obicnom kafanskom coveku koji nikako nebi trebao da prestavlja nas Vojvodjane.
  • Spark

    09.02.2013 13:50
    Petronijevic
    Koga taj brani, nije cist, cak i da ga je pijani kamiondzija sastavio na sred pesackog prelaza.
  • Slusalac

    09.02.2013 13:31
    Nekada ne tako davno...
    je gospodin Canak govorio za Slobodana Milosevica da je uhvacen u lazi , a ko laze taj i krade,a ko krade taj ide u zatvor. U zatvoru ima buva pa sa njim niko nece da se druzi.
    E kako se vremena brzo menjaju pa to sto je govorio za druge sada vazi za njega, ili mozda ne.
    Ovo je ispit za nezavisno sudstvo i posto je Canak javna licnost javnost ne sme biti iskljucena iz ovog procesa nikako.
    Setih se nekih izjava za Velimira Ilica upucenih od strane Canka a povodom sutanja fascikle novinara, ali o tome drugi put.
  • Sremac

    09.02.2013 10:32
    Utemeljenje
    Sama nepobitna cinjenica da je lagao i davao lazne izjave canka dodatno optuzuje.Jeste bilo tuce,nije ,salio sam se toga u sudu nemoze biti a pogotovo ne kad se radi o nanosenju teskih telesnih povreda. Ovo je ozbiljna situacija. Canak se nadao da ce ga "zastititi" poslanicki imunitet, pa je prvo sve negirao.kad je sve dobilo ozbiljnije dimenzije priznao racunajuci na onu narodnu "Ko prizna pola mu se prasta" ali ima i ona narodna "mnogo ozbiljnija "KO LAZE TAJ I KRADE".
    Sto se tice spinovanja Canak to radi 20 i vise godina. Iznosenje istine u javnost detalja istrage u ovakvim slucajevima (politicari) trebalo bi da bude obavezno jer oni nisu obicni gradjani. To su prestavnici naroda i osim dobrih plata i velikih privilegija za "dobra dela" u slucaju losih trebalo bi da snose duplo vece sankcije nego obicni gradjani.
  • zardos

    09.02.2013 10:01
    argumenti
    Kazu da je taj Lesanovic poznati Beogradski kabadahija, pa i necudi sve ovo. A kako je krenulo, posto nemaju argumenata za neki veliki slucaj, uskoro ce mozda biti i mitraljezi u predmetu !
  • Pera

    09.02.2013 07:50
    @e moj leško
    Ne znam da li je sud, kao što je to uobičajeno i u drugim prilikama, uzeo podatke od "oštećenog" kao što su zanimanje, veličina i izvori prihoda, broj izdržavanih članova porodice i dr...bitnih za vođenje sudskog postupka.
  • Komšija

    08.02.2013 23:27
    Milan za bolji Liman!
    Kakav je taj Lešanović, takav mu je i advokat. Ne bi im oraj iz ruke uzo. Čanak je bio nepromišljen i plaća za to visoku cenu. Ne sumnjam da je kontraverzni nezaposleni gospodin koji ima svog vozača ispunio sve uslove za da dobije po tamburi, ali trebao je Čanak biti suptilniji. Milanu Đukiću sva podrška zbog principijelnosti koju je ispoljio baveći se politikom. Nadam se da će biti uspešan u ovom slučaju.
  • kacusa

    08.02.2013 19:38
    slazem se da spinuju..nece da nam kazu surovu istinu i ko zna kakve su cevi radile tu noc..
  • box

    08.02.2013 15:44
    Javna osuda je svakako bolja od sudske. Jer ta sudska ko zna kad ce stici, a javna je vec napravila rezultat!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna